Persoonlijkeresultaten_Najaar 2013




  • programma team 1

  • programma team 2

  • programma team 3

  • programma team 4

  • programma team 5



  • Team 1 (2e klasse Poule C)

    van links naar rechts op de foto:
    John Nijhof
    Ronald van Amersfoort
    Rob van Sloten

    Home


    2e klasse Poule C
    ----------------------
    De Veluwe 4 10 - 73
    Swift (D) 3 10 - 65
    Warnsveld 1 10 - 63
    Smash '70 (H) 5 10 - 47
    De Toekomst 6 10 - 30
    DSC 1 10 - 22









    Maandag 11 november Warnsveld 1 - DSC 1 uitslag 9 - 1



    Het paradepaardje van Warnsveld moest aantreden tegen het zeer geroutineerde team van DSC uit Diepenveen. Met de wetenschap dat Rob van Sloten de afgelopen wedstrijd compleet uit vorm was werd er voor aanvang door het team een peptalk gehouden om tot een optimale prestatie te komen.
    Dit was nodig ook want vanuit de lagere teams kwamen geluiden dat het 1e team kwa niveau wat aan het inleveren is. Vooral de aanvoerder uit de laagste klasse maakte de laatste tijd nogal stennis, totdat hij vorige zelf maar ternauwernood tot 1 overwinning kwam en weer met beide beentjes op de grond staat.
    John Nijhof en Ronald van Amersfoort speelden als vanouds en lieten de tegenstanders af en toe geloven dat ze aardig mee konden op dit hoge niveau zonder dat ze enige kans op succes maakten.
    De peptalk deed ook Rob van Sloten goed, hij kwam weliswaar 2 keer achter met 2 - 0 in sets maar met zijn fantastische inzet wist hij deze partijen alsnog winnend af te sluiten. Hoe moet het dan wel niet gaan als hij in vorm geraakt!!
    Ook in de dubbel (Rob en Ronald) trokken de Warnsvelders aan het langste eind. Rob leed de enige nederlaag waardoor er op het eind een 9 - 1 score op het bord stond. Team 1 heeft hiermee maar weer bewezen het absolute topteam van de vereniging te zijn.

    Maandag 6 november 2013 de Toekomst 6 - Warnsveld 1 Uitslag 4 - 6



    Tegen de Toekomst werd op een grote overwinning gerekent, maar slechts Ronald van Amersfoort en John Nijhof konden het waar maken deze avond, zij wonnen al hun partijen. Was Rob van Sloten afgelopen vrijdag nog de grote man, tegen de Toekomst was hij hier geen schim meer van.
    Oorzaak moet misschien gezocht worden in het feit dat hij de afgelopen week voor zich moest zorgen omdat vrouw en dochter lekker in de zon lagen aan de Middellandse zee.
    Verder wil ik als schrijver hier geen woorden aan vuil maken, compliment voor het team dat ze Rob na afloop goed opvingen...

    Vrijdag 1 november 2013 Smash '70 (H) 5 / Warnsveld 1 Uitslag 5 - 5



    De uitwedstrijd in Hattem bleek lastiger dan vooraf gedacht.
    Hoewel Rob van Sloten overtuigend de wedstrijd begon met een overwinning gingen de daarop volgende 5 partijen verloren. John Nijhof had een offday en Ronald van Amersfoort sloeg geen enkele aanvallende bal goed. De laatste 4 wedstrijden herpakten de Warnsvelders zich, vooral omdat Rob van Sloten als derde man zelfs zijn 2e partij overtuigend won.
    John wist uiteindelijk wel zijn laatste wedstrijd te winnen en Ronald won, volgens de tegenstanders met irritant gedrag, ook nog 2 partijen. Met dit gelijk spel kon men alsnog tevreden zijn.

    Maandag 21 oktober Warnsveld 1 - De Veluwe 4 Uitslag 6 - 4



    Koploper de Veluwe leed tegen Warnsveld zijn eerste nederlaag in de Competitie. Ronald van Amersfoort won uiterst gemotiveerd met 3 -1 van de oude rot Dolf Keizer en hij wist ook fraai van Sipko van Luttikhuizen te winnen. In de 5e set tegen Rikus Ottens ging het echter mis en liep Ronald na 5 speelrondes weer eens tegen een nederlaag op.
    John Nijhof trok tegen Rikus Ottens in de 5e set wel aan het langste eind. Het was een zinderende set waar John zijn hele ziel en zaligheid ingooide met de fraaiste reddingen die alsnog punten opleverden voor hem. Ook van Sipko wist John te winnen maar Dolf Keizer was duidelijk te sterk voor hem.
    Na 2 nederlagen tegen Dolf en Rikus kon Rob van Sloten bij een 5 - 4 stand het beslissende punt maken tegen Sipko. Rob verloor nipt de eerste 2 sets maar daarna wist hij met 3 degelijke set winsten de partij alsnog naar zich toe te trekken.
    De dubbel was ondertussen ook door Warnsveld gewonnen hetgeen dus resulteerde in een fraaie 6 - 4 overwinning. Als Warnsveld de uitwedstrijd tegen de Veluwe niet had laten lopen met 9 - 1 dan hadden ze nog volop mee kunnen doen voor het kampioenschap, nu is waarschijnlijk de 2e plaats het hoogst haalbare.


    Vrijdag 11 oktober Swift 3 - Warnsveld 1 Uitslag 3 - 7



    Warnsveld behaalde een mooie overwinning op Swift waardoor Warnsveld de 2e plaats van Swift heeft overgenomen.
    De overwinning had nog ruimer kunnen uitpakken als Rob van Sloten niet nipt 2 partijen in de 5e set verloren had.
    Rob speelde zeer goed maar heeft een soort 5e set angst waardoor hij net aan het korste eind trek. Ronald van Amersfoort en John Nijhof speelden wisselend maar wonnen wel hun partijen. John had nog wel wat taktische aanwijzingen nodig na een 11 - 0 verlies in de 2e set tegen Chan . Hij pakte het goed op en wist ook deze partij winnend af te sluiten.
    John en Rob wonnen ook de dubbel en ondanks het zeer slechte weer keerden de Warnsvelders met een tevreden gevoel huiswaart.

    Dinsdag 2 oktober DSC1 - Warnsveld 1 Uitslag 3 - 7



    Met een volledig team werd er afgereisd naar Diepenveen. Rob van Sloten was na zijn vakantie weer precent doch bleek nog niet erg competitievorm te verkeren. Hij won slechts 1 partij en de dubbel samen met Ronald van Amersfoort. Ronald was goed voor 3 winstpartijen terwijl John Nijhof een steekje liet vallen door 1 partij te verliezen. Met een mooie 3 - 7 overwinning kon men echter goed leven. De komende weken wachten er 2 zware partijen tegen de 2 koplopers, elk punt is dan mooi meegenomen.



    Team 2 (3e klasse Poule L )

    van links naar rechts op foto: (nieuwe foto moet nog gemaakt worden)
    D.A. Brocker (1e van links)
    S. Wantoch-Rekowski (2e van links)
    J.J. Scholing

    Home


    3e klasse Poule L
    ----------------------
    ETTV 1 10 - 65
    De Brug 11 10 - 60
    De Spinners 2 10 - 60
    Trias 7 10 - 55
    Warnsveld 2 10 - 40
    De Veluwe 6 10 - 20























    Team 3 (4e klasse Poule H )

    Van rechts naar links op de foto: (nieuwe foto moet nog gemaakt worden)
    Frans Schoenaker (1e van links)

    Home


    4e klasse Poule H
    ----------------------
    De Toekomst 10 10 - 76
    De Lieverdjes 3 10 - 65
    Warnsveld 3 10 - 54
    Gorssel 2 10 - 48
    Trias 10 10 - 34
    Torenstad 4 10 - 23


















    Team 4 (4e klasse Poule J )
    Van links naar rechts (nieuwe foto moet nog gemaakt worden)
    Rob Former (1e van links)
    Bert Arends (3e van links)
    Fons Evers (4e van links)
    Christiaan ter Strake(niet op foto)

    Home


    4e klasse Poule I
    ----------------------
    Trias 9 10 - 77
    Warnsveld 4 10 - 59
    MTC 3 9 - 55
    Shot '78 5 9 - 36
    De Toekomst 11 10 - 36
    Swift (D) 10 10 - 27





















    Team 5 (5e klasse Poule I)



    vlnr op de foto: (nieuwe foto moet nog gemaakt worden)
    Ronald Bergman
    Jorden Leuverman
    Marcel Oudijk (niet op foto)

    Home


    6e klasse - Poule D
    ----------------------
    Tafelten Zwolle 16 10-64
    Gelvandria 6 10-53
    Warnsveld 5 10-51
    De Toekomst 14 10-46
    Futura 3 10-45
    ZC Aktief 3 10-41











    Maandag 18 november 2013 Team 5 euforisch na excellente afsluiting!! Uitslag 5 - 5



    Team 5 heeft het seizoen zeer succesvol afgesloten na een avond met een mix van resultaat, teamkracht en sportiviteit. Reeds bij binnenkomst in Apeldoorn alwaar Gelvandria haar thuiswedstrijden speelt werd als eerste actie de smaakvolle gehaktballen geannexeerd.
    De barkeeper schrok enorm omdat de procedure bij binnenkomst als eerste is om de parkeerontheffing bij uitspelende teams te overhandigen. Na een dreigend handgemeen werd hij gerust gesteld en reserveerde gelukkig 3 naar later bleek zeer smaakvolle gehaktballen.
    Het werd ook deze avond duidelijk op welke wijze een positieve binding tussen teamleden in het algemeen, en in het bijzonder bij team 5, kan resulteren in vrijwel bovenaardse prestaties en wedstrijdplezier. Het elkaar aanspreken, stimuleren, versterken op thema's als spelinzicht, speltechniek, overzicht, mentale weerbaarheid en nog veel meer haalt meer uit je als speler dan je ooit gedacht had. Ronald B was wel de grootste exponent hiervan door rücksichtsloos af te rekenen met zijn criticasters. Leidend in dit leerproces voor team 5 is niet te focussen op uitsluitend het kille resultaat (een fout die vaak wordt gemaakt) maar dit te combineren met de vreugde die uit het samenzijn wordt gehaald (de weg, de route naar succes is vaak nog veel mooier). Daarbij heeft team 5 zich verbeterd door uitsluitend gebruik te maken van de zogenaamde beïnvloedbare factoren . Dus alle vervolgens niet beïnvloedbare factoren (rumoer in zaal, onvriendelijkheden, verwensingen etc) is wijselijk geen aandacht aan besteed met het gewenste resultaat tot gevolg.
    Wrang was echter dat team 5 haar gezicht nog even liet zien in de kantine van de Kei. Confronterender kon het haast niet zijn. De 3 K's van ons vlaggenschip (of was het K3) kwamen niet veel verder dan hoongelach, daarmede haar onzekerheid en wellicht mogelijke afgunst willen verbergen. Ook de andere teams likten hun wonden na een wedstrijdavond. Waar was de lach op hun gezicht nadat ze hun ontspanningsavond hadden gehad, waar was het pure genieten?
    Team 5 sluit het seizoen komende week af met een teambuildingsavond. Meestal gaat zo'n avond vooraf aan een competitie, maar bij dit team is het iedere week feest, maar gezien het laatste succes is men bij team 5 van mening dat dit extra gevierd moet worden.
    Wij maken graag gebruik van de gelegenheid om ieder ander alvast een hele fijne decembermaand toe te wensen met een note tot slot: Leef, lach en geniet!
    Groet van speler a, b en c

    Maandag 11 november ZC Actief 3 - Warnsveld 5 uitslag 5-5



    Team 5 heeft zijn voorlaatste wedstrijd tegen ZC Actief met 5-5 gelijk gespeeld. Het vertrek uit Zutphen verliep op zijn minst rommelig. Marcel was de chauffeur en moest alvorens zijn teamgenoten op te pikken verschillende hordes groepen kinderen (Sint Maarten) ontwijken om zijn metgezellen überhaupt te bereiken. Na her en der wat snoepgoed uit de auto geworpen te hebben was de weg vrij.
    In Voorst werd de rit opnieuw fors opgehouden omdat een kandidaat Prins Carnaval (de elfde van de elfde) ons aan zag voor dorpsgenoten met wellicht mogelijke stem voor zijn kandidatuur. Marcel verwees dit gezelschap naar TTV Warnsveld lid met Voorster roots om zijn verlangen te stillen. Ondertussen was de gehele professionele voorbereiding op de match volledig ontwricht.
    Over de wedstrijd valt weinig te vertellen, het gebruikelijke patroon, namelijk Jorden 2, Marcel 3 en Ronald 0 winstpartijen.
    Omdat team 5 zich niet aan de procedure had gehouden omtrent reservering van de gehaktbal vonden zij de hond in de pot. Omdat dit team zo was leeg gespeeld was enige maagvulling wel een vereiste. Er werd koers gezet naar de nabij gelegen Mc Donalds. Marcel had de passagiersstoelverwarming op maximaal ingesteld . Na verorbering van een broodje Mc Tasty werd er nog even contact gezocht met ons dreamteam in Warnsveld. Team 1 had een bijzondere prestatie geleverd door voorheen 5e klasseteam Diepenveen te verslaan, waar team 5 erg van onder indruk was (proficiat boys).
    De combinatie van stoelverwarming voor Ronald en een zojuist verorberd broodje Mac Tasty bracht een onbedwingbare geur in de auto, maar met veel gezucht en gesteun werd dan eindelijk Zutphen bereikt. Oh ja, volgende week speelt team 5 zijn laatste wedstrijd tegen Gelvandria. Precies dezelfde locatie, voor de zekerheid heeft team 5 de gehaktballen vast gereserveerd!


    Maandag 4 november Warnsveld 5 - Toekomst 14 uitslag 6 - 4



    Team 5 heeft een regelmatige overwinning geboekt op tegenstander de Toekomst 14. Nu de druk eraf was (was er überhaupt sprake van druk?), kan team 5 de komende weken proberen zo goed mogelijk voor de dag te komen.
    Zonder aanwezigheid van kwik, kwek en kwak in de zaal was er bijna sprake van een treurige stilte, maar aangezien ook team 3 en 4 een thuiswedstrijd speelde werd deze leemte al snel opgevuld door fanatieke collegae tafteltennissers met overigens wisselend succes voor de Warnsveld teams.
    Team pakte vrij snel een 3-1 overwinning met opnieuw een sterk dubbelspel van Jorden en Marcel. Een sterk optreden van Jorden en een absolute mazzelpartij voor Marcel. Bij een 5-2 stand leek een grote overwinning in de maak, maar volledig onverwacht ontglipte team 5 bijna nog de overwinning. Ronald had niet zijn sterkste avond en verloor afgetekend van zijn tegenstander zonder nog een winstpartij. Gezien het sportieve karakter van deze avond een wel heel genereus gebaar van Ronald, maar feit was dat de wedstrijd met 6-4 is beeindigd.
    Team 5 sluit de competitie af met 2 uitwedstrijden waarin het puntenaantal nog flink opgeschroefd kan worden, te weten tegen Gelvandria en ZC Actief.

    Maandag 28 oktober Warnsveld 5 - TT Zwolle 4-6



    Geen support van kwik, kwek en kwak!

    Team 5 heeft de laatste strohalm niet kunnen grijpen om nog een gooi te doen naar het kampioenschap. Met 4-6 verloor het van een sterke tegenstander die haar kampioen aspiraties meer dan waar maakte. Na een snelle 0-2 achterstand wist team 5 goed terug te komen in de wedstrijd en wisten Jorden en Marcel middels een fantastische dubbelpartij terug te komen tot 2-2. Ronald en Jorden deden meer dan van hen verwacht mocht worden door een belangrijk punt te scoren. Met name Ronald speelt eindelijk weer vanuit zijn mogelijkheden, wellicht dat de goede prestaties van zijn voetbalcluppie uit de Rijnstad hem een boost geven. Jorden speelt ook weer meer ontspannen en was heel dichtbij een verrassing maar moest toch genoegen nemen met slechts 1 overwinning. . Na een 3-3 tussenstand was het aan de kopman Marcel om het team naar een overwinning te loodsen
    Echter, Marcel verloor de 2 belangrijkste partijen beiden nipt met 2-3 waardoor er geen overwinning op de borden kwam maar een zure nederlaag van 6-4. De 2 jongelieden van Zwolle was er veel aangelegen om tegen een motorisch onhandige, nog mank lopende van een ernstige blessure herstellende ex- clubkampioen te winnen. Het waren ronduit prachtige duels met zeer veel slagenwisselingen met dito wisselende winstkansen maar het mocht Marcel niet baten. Volledig uitgeblust en zwaar aangeslagen moest Marcel zijn meerdere erkennen tegen deze in potentie ook 3e klasse spelers.
    Na een verfrissende douche meldde Marcel zich in de kantine. Marcel verwachtte na zo'n deceptie met nederlagen terug te kunnen vallen in de warme moederschoot van de vereniging met veel begrip , steun en support van mede verenigingsgenoten. Helaas, Marcel had buiten kwik, kwek en kwak gerekend (toevallig allen spelers van team 1). Lachend, gierend en brullend ontnamen zij Marcel laatste restje zelfvertrouwen. Het inmiddels talrijke gevloeide bier zal mede debet zijn aan het gekwaak van onze lieve vrienden, waarbij zij nog het hardst om zichzelf moesten lachen. Eendje Kwek pakte als eerste zijn biezen om de fietsreis naar de milieuwijk de Hoven aan te vangen. Het scheelde weinig of kwek moest gereanimeerd worden, hij verslikte zich tijdens een lachsalvo, struikelde bijna in de kantine en beende uiteindelijk al waggelend weg. Zelf ingenomen bleven kwik en kwak achter en toonde de lijstjes met hun prestatiecurve dit seizoen, daarmede voorbijgaand aan het feit dat hun competitie indeling dit jaar wel erg zwak is.
    Gelukkig had Marcel zijn trouwe teamgenoot aan zijn zijde, gezamenlijk dronken zij hun wedstrijdverdriet weg en verzamelden weer positieve energie voor de volgende week!

    Maandag 21 oktober Futura 3 - Warnsveld 5 uitslag 6 - 4



    Team 5 lijkt af te haken voor de koppositie in hun klasse. Ondanks zeer duidelijke kansen in de wedstrijd wist team 5 niet echt een vuist te maken. Dit team lijkt niet gemaakt voor het resultaat en ambitie maar des te meer lijkt men gezelligheid na te streven.
    In het belang van de spelers is het beter in dit verslag niet verder uit te wijden over de individuele prestatiecurve. Des te opvallender was op de terugweg de grootspraak van dit team. Volgende week ontvangt men de koploper Zwolle waarin (wel of niet onder invloed van alcoholische versnaperingen) de verwachting werd uitgesproken om volgende week met 10-0 af te rekenen waardoor team 5 in 1 klap weer koploper zou worden.
    Waarschijnlijk zal de koploper na het lezen van dit verslag met knikkende knieën naar Warnsveld af reizen, angstig om zich heen zal kijken hoe team 5 kosten noch moeite heeft bespaard om dit aankomende duel des doods aan te vangen. Kortom, de messen zijn geslepen, waarschijnlijk in een prachtige ambiance zal team 5 nu echt kleur moeten bekennen om te laten zien waar zij nu werkelijk voor staan.
    Het vertrouwen was bij aankomst in Zutphen weer als vanouds, de geleden nederlagen verwerkt en hup op weg naar maandag. Zwolle is dus gewaarschuwd!!

    Maandag 7 oktober Warnsveld 5 - Gelvandria 6 uitslag 7 - 3



    Warnsveld 5 heeft goede zaken gedaan door zeer ruim van de nummer 2, Gelvandria, te winnen met 7-3. Kopman Ronald moest helaas verstek laten gaan in verband met een teambuildingsdag op zijn werk. Christiaan verving Ronald met verve door 2 partijen naar zich toe te trekken (dank je Christiaan).
    Team 5 leek op een monsterzege af te stevenen door binnen de kortste keren uit te lopen naar 5-0 tussenstand. Helaas kwam de klad er in liep Gelvandria in de laatste fase van de wedstrijd in. Christiaan speelde zeer verdienstelijk door gedegen zijn partijen ter spelen. Tegen de sterke nummer 1 van Gelvandria leek Christiaan ook deze partijen binnen te halen, echter in de 5e set dolf Christiaan het onderspit.
    Jorden bleek helaas steken op 1 winstpartij. Het lukt Jorden (nog) niet aan de verwachtingen te voldoen. Jorden geeft aan lekker in zijn vel te zitten, maar lijkt op cruciale momenten de verkeerde keuzes te maken. Ook deze avond verloor Jorden onnodig zijn partijen, wellicht is de coaching vanaf de zijlijn toch niet zo succesvol als gedacht. Jorden kennende komt hij in de loop van het seizoen los, dus dat belooft nog wat.
    Marcel speelde matig, heeft moeite met de spelstijl in deze klasse en dat ging ook bijna mis. In de laatste partij maakte Marcel een 0-2 achterstand alsnog goed waardoor team met 7-3 winnend afsloot.
    Team 5 kruipt steeds meer omhoog en heeft de koploper nu echt in het vizier. Deze week is het verder afwachten wat de concurrent heeft gedaan maar het kan zomaar een 1e of 2e plaats opleveren. Na de break in de competitie volgende week speelt team 5 tegen een belangrijke concurrent Futura.

    Maandag 30 september Warnsveld 5 - ZC Actief 3 uitslag 7 - 3



    Team 5 rukt op!!!
    Team 5 heeft goed zaken gedaan door met liefst 7-3 te winnen van ZC Actief. Het was een regelmatige overwinning die wellicht nog hoger had kunnen uitvallen als Jorden zijn scherpte terug had gehad. Jorden echter liep nog met zijn hoofd in de wolken waarbij de naam SONJA wel erg vaak viel. Jorden was eigenlijk een beetje in de bonen want hij was nog maar net terug van de Oktober bierfeesten in Munchen. Tsja, drank, vrouwen en sportprestatie gaat blijkbaar niet goed samen. We kunnen slechts hopen dat Jorden de komende weken weer volledig bij zijn positieven komt zodat de aspiraties van team 5 voldoende ondersteund kunnen worden.
    De eerste wedstrijd van Jorden leverde direct het verlies op waarvan we vooraf zo gehoopt hadden dat dit niet zou gebeuren. Na zeer vermanend te zijn toegesproken door zijn teamgenoten herstelde Jorden zich waarbij hij toch 2 partijen naar zich toe trok.
    Ronald lijkt nog steeds op de slow starter van voorheen. Ook bij deze wedstrijd excelleerde Ronald pas in de 3e partij. Tsja, Ronald dan is het al bijna afgelopen, dus volgende keer van acquit aan scherp zijn dat komt het helemaal goed. Marcel irriteerde zijn tegenstander, waarschijnlijk door het niveau verschil. Marcel liep de laatste 2 partijen wel erg opvallend mank (theater??) om de tegenstander toch het gevoel te geven dat een ernstige blessure aanleiding was om te starten in de 5e klasse. Overigens had Marcel geen medelijden met hen en won afgetekend alle partijen.
    Team 5 schuift langzaam maar zeker op naar een positie bovenin de ranglijst. Volgende week ontvangt team 5 Gelvandria, nu de nummer 2.


    Vrijdag 27 september De Toekomst 14 - Warnsveld 5 Uitslag 5 - 5



    Eerst winst Ronald Bergman!
    Op weg naar Lochem wisten we inmiddels waar we aan toe zijn in deze spannende poule, namelijk dat de krachtsverschillen uitermate klein zijn. Bij vertrek stonden we laatste maar bij een overwinning met grote cijfers zouden we zomaar de koppositie over kunnen nemen. Zover kwam het niet omdat het een zeer gelijk opgaande wedstrijd was.
    In verband met de afwezigheid van Jorden was Bert bereid om in te vallen (hartelijk dank Bert!), waarbij Bert zich zoals wij hem kennen vastbeet in de tegenstander. Taai als altijd lukte het Bert net niet om 2 partijen te winnen, maar met 1 winstpartij tegen ook hier een sterke tegenstander was een belangrijk punt voor team 5.
    Ronald was de afgelopen weken zoekende naar zijn vorm. Ronald is opticien, maar als buitenstaander is het niet altijd te begrijpen hoe Ronald ballen kan missen. Ziet Ronald de ballen wel goed, is de bril wel goed, is het de oog - hand coördinatie of spelen toch mentale aspecten een rol . Alhoewel getracht wordt de druk weg te nemen lijkt het af en toe toch alsof Ronald zichzelf blokkeert in de wedstrijd, dus dit is wel een leerpuntje. In de tweede wedstrijd van de avond zagen we overigens al verbetering in het spel van Ronald door een sterke tegenstander bijna tot een vijfsetter te dwingen, maar in de laatste partij ging Ronald dan toch los! In een heroïsch gevecht wist Ronald in de 5e set keihard af te rekenen met zijn opponent. Dit geeft veel vertrouwen voor de volgende wedstrijd.
    Marcel beantwoordde aan de verwachtingen door zijn partijen te winnen waardoor er een 5-5 einduitslag op het scorebord prijkte.
    De situatie in deze poule is erg spannend. Na 3 wedstrijden heeft koploper Futura 17 punten, Warnsveld staat laatste met slechts 4 punten achterstand. Kortom, de komende weken is winnen het devies. Met een complete samenstelling aanstaande maandag gaan we er fris tegenaan!

    Vrijdag 20 september Tafeltennis Zwolle 16 - Warnsveld 5 Uitslag 6 - 45



    Marcel van Spaans strand geplukt 'Invliegactie' team 5 levert 4 punten op! Team 5 is in aanloop naar deze wedstrijd vooral druk geweest een representatief team op de been te krijgen. Ga er maar aan staan: een opticien, een student en de vakantieman hebben de opdracht team 5 naar grote hoogte te stuwen. Op dat gaat lukken valt te bezien, maar we gaan het de komende weken zien.
    Jorden diende als student nogal wat verplaatsingen uit te voeren om vanuit zijn studentenplek tijdig aanwezig te zijn, Ronald was als hardwerkende opticien nog een aantal klanten aan het helpen alvorens ook hij acte de presence kon geven. In verband met een tekort aan spelers heeft er koortsachtig overleg plaats gehad op welke wijze het team gecompleteerd zou worden. Uiteindelijk heeft de teamaanvoerder Ronald ervoor gekozen om rucksichtslos Marcel van het Spaanse strand te plukken om dit nu al cruciale duel in volledige samenstelling te kunnen spelen.
    Marcel lag nietsvermoedend op zijn strandbedje met zijn jonkvrouw aan zijn zijde met in zijn hand natuurlijk een verfrissend biertje waarna in no time Marcel zijn biezen diende te pakken. Enfin, Marcel was inmiddels uitgerust, pakte het vliegtuig en was om 18.15 thuis, net op tijd toen Ronald en Jorden om 18.45 gereed stonden om Marcel op te pikken.
    Met de zonnenbril nog op, korte broek aan kwam Marcel de speelzaal in Zwolle binnen. Eerst werd gevraagd of Marcel verdwaald was, maar Ronald en Jorden corrigeerden dit mogelijke misverstand en kon de wedstrijd aanvangen.
    De tegenstander had zich erg goed voorbereid door te denken dat Marcel als ex 3e klasser van een exceptioneel hoog niveau was. Nou, dat veel erg mee want Marcel won met pijn en moeite 2 partijen wat overigens niet slecht is voor iemand die 's ochtends nog gehuld was in een totaal andere outfit.
    Jorden en Ronald speelde overigens ook een moeizame wedstrijd. Blijkbaar is deze 5e klasse indeling zwaar gemaakt want onze tegenstander was van een zeer behoorlijk kaliber. Jorden wist 1 partij naar zich toe te trekken, Ronald kon het niveau waarmee hij het vorige seizoen afsloot niet benaderen en wist geen partijen naar zich toe te trekken.
    Team 5 staat nu laatste maar de afstand naar de koploper is te overzien. Het lijkt erop of de krachtsverschillen klein zijn wat op zichzelf natuurlijk een mooie uitdaging is. De volgende wedstrijd is uit tegen de Toekomst waar de nodige punten gepakt moeten worden!